Det danske Fredsakademi

Kronologi over fredssagen og international politik 1. Juli 2004 / Time Line July 1, 2004

Version 3.0

Juni 2004, 2. Juli 2004


07/01/2004
Det er nu fjorten måneder siden, at USAs præsident Bush erklærede krigen i Irak for vundet.

07/01/2004
Golden Doves Peace Prize
Blandt årets modtagere af den italienske fredspris Colombe D'Oro er Hans Blix og Cora Weiss, skriver Peace Matters, July 2004.

07/01/2004
Invitation
Christiania, 28.maj 2004
I sommerhalvåret ved vi erfaringsmæssigt, at der kommer mange besøgende på Christiania, og fristaden er som bekendt blandt et af Københavns største turistmål. I det område, hvor der kommer flest besøgende, har vi plads tilovers til at udvalgte NGO’er kan opstille en bod til oplysning og indsamlingsformål. Læg mærke til at den målgruppe, der besøger Fristaden, generelt er den samme, der erfaringsmæssigt tilhører jeres målgruppe. Vores rige kulturliv tiltrækker fortrinsvis både et dansk og internationalt publikum med en social bevidsthed og nysgerrighed.
Visionen er at skabe en hyggelig gade med NGO-boder i stil med tidligere NGO Summits i København. Forskellen er, at dette i første omgang vil vare 3 måneder fra d. 1. juni til den 31. august 2004. Opstilling af boderne er vederlagsfrit, der betales ingen leje og din organisation skal kun betale for materialer til jeres bod og øvrige egne omkostninger. Efter en tre måneders periode, vil vi sammen gøre status med henblik på at oprette et permanent center for miljø og humanitært arbejde.
Desuden arbejder vi på en stor fredsfestival i sluttningen af August (tidspunktet er endnu ikke fastlagt) hvor i selfølgelig også er inviteret.
Formålet med Christiania er beslægtet med jeres, og vi håber din organisation er interesseret i at tage imod denne specielle indbydelse.
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger kontakt da venligst den NGO ansvarlige på Christianias kommunikationskontor. Stine Hurtigkarl
telefon 32956508
mail aktion@christiania.org

07/01/2004

Top


Gå til Fredsakademiets forside
Tilbage til indholdsfortegnelsen for Juli 2004

Send kommentar, email eller søg i Fredsakademiet.dk
Locations of visitors to this page