-
- Græsk: Kendskab til den finere
kogekunst; også: kunsten at spise.
- Se også: Etik ; fiskeri ; føde ; landbrug.
-
- Les diners de Gala. / : Salvador Dali. Taschen,
2016.
Gastronomien i Danmark : historierne om de største
kokke og de bedste restauranter. / : Bent Christensen. Lindhardt
& Ringhof, 2008.
Gastronomisk Haandbog : kulinariske Studier : med en grundig
Gennemgang af alle franske Vines Historie, Fremstilling, Aargange
og Behandling. / : Ali-Bab. Alfred G. Hassings Forlag, 1944.
Klassisk kinesisk kogebog. / : Yan-kit So. Nyt Nordisk
Forlag, 1985.
Vejen til bordet : Køkkenets, spisebordets, og
råvarernes kulturhistorie.
/ : Waverley Root. - København : Chr. Erichsen, 1980.
Send
kommentar, email eller søg i
Fredsakademiet.dk