gastronomi

Græsk: Kendskab til den finere kogekunst; også: kunsten at spise.
Se også: Etik ; fiskeri ; føde ; landbrug.

Litteratur

Les diners de Gala. / : Salvador Dali. Taschen, 2016.
Gastronomien i Danmark : historierne om de største kokke og de bedste restauranter. / : Bent Christensen. Lindhardt & Ringhof, 2008.
Gastronomisk Haandbog : kulinariske Studier : med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, Fremstilling, Aargange og Behandling. / : Ali-Bab. Alfred G. Hassings Forlag, 1944.
Klassisk kinesisk kogebog. / : Yan-kit So. Nyt Nordisk Forlag, 1985.
Vejen til bordet : Køkkenets, spisebordets, og råvarernes kulturhistorie.
/ : Waverley Root. - København : Chr. Erichsen, 1980.

Send kommentar, email eller søg i Fredsakademiet.dk
Locations of visitors to this page